• Bezoek onze showtuin Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum
  • 20.000m2 tuininspiratie
  • Deskundige klantenservice

Kwalitatieve Tuinschermen voor Elke Tuin - Houten Schuttingen en Lattenschermen

Bent u op zoek naar hoogwaardige tuinschermen om uw tuin mee af te bakenen of te verfraaien? Ons uitgebreide assortiment biedt verschillende stijlen en materialen, zodat u altijd het ideale tuinscherm vindt dat past bij uw smaak en tuinontwerp. Of u nu gaat voor een stevige houten schutting, een elegant lattenscherm, of een stijlvol voortuinhek, wij hebben het allemaal!

Bestel uw tuinscherm vandaag nog en neem contact op bij vragen of voor hulp met bestellen, 06 - 129 353 07  of info@westrasierbestrating.nl.

1-24 van 122

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-24 van 122

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom Kiezen voor Onze Tuinschermen?

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Onze tuinschermen zijn gemaakt van kwalitatieve houtsoorten zoals hardhout en lariks douglas hout, die bekend staan om hun lange levensduur. Dankzij de geïmpregneerde grenen afwerking zijn de tuinschermen bestand tegen weersinvloeden en eenvoudig in onderhoud. Zo geniet u jarenlang van een mooie en functionele tuinomheining.

Diverse Stijlen en Materialen

Of u nu een natuurlijke uitstraling wilt met een houten schutting of een modern uiterlijk met een Flex Fence, wij hebben voor elke smaak een passend tuinscherm. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals:

Flexibele Installatie met Flex Fence

Met onze Flex Fence tuinschermen kunt u zelf de afstanden tussen de latten aanpassen, waardoor u eenvoudig meer privacy of juist meer lichtinval creëert. Dit unieke systeem biedt flexibiliteit en geeft uw tuin een moderne en persoonlijke touch.

Veelgestelde Vragen over Tuinschermen

Welke houtsoort is het meest geschikt voor mijn tuin?
De keuze hangt af van uw wensen en budget. Hardhout is duurzaam en heeft een luxe uitstraling, terwijl geïmpregneerd grenen een voordeligere optie is met een goede weersbestendigheid.

Hoe onderhoud ik mijn houten schutting?
Voor een lange levensduur raden wij aan om het hout jaarlijks te behandelen met een houtolie of beits. Dit helpt om het hout te beschermen tegen vocht en UV-straling.